L’Etiqueta d’Excel·lència de la Universitat de Barcelona es suma a l’Aval de la Societat Científica d’Acupuntura de Catalunya i de Balears, obtingut recentment.

El reconeixement de la Universitat de Barcelona ha estat atorgat per primera vegada a un ensenyament del Campus Docent Sant Joan de Déu i indica que el Màster de Valoració Energètica i Acupuntura compleix amb els indicadors de qualitat acadèmics i de gestió requerits per l’Agència de Postgraus de la UB.

Aquest 2018 es compleixen 16 anys de la creació del Màster en Valoració Energètica i Acupuntura de la Universitat de Barcelona per a Infermeria i Fisioteràpia impartit al Campus Docent Sant Joan de Déu.

La nova edició, que començarà el pròxim setembre, arrencarà amb una novetat important. La possibilitat decursar el màster en 2 cursos acadèmics. Els estudiants iniciaran els seus estudis el setembre de 2018 i els finalitzaran el juliol del 2020. D’aquesta manera la direcció del màster vol que tots els estudiants puguin compaginar la seva vida laboral i personal amb la realització del màster.

 

Etiqueta d’Excel·lència de la Universitat de Barcelona, que indica que el Màster de Valoració Energètica i Acupuntura compleix amb els indicadors de qualitat acadèmics i de gestió requerits per l’Agència de Postgraus de la UB.

Un dels al·licients del màster és la seva àmplia formació en pràctiques clíniques. Els estudiants podran realitzar estades als Serveis d’Acupuntura Integral i l’Àrea de la Dona de l’Hospital Sant Joan de Déu durant 5 mesos. Al llarg d’aquest període, l’estudiant estarà acompanyat en tot moment per professionals del centre i docents del Campus Docent, experts en les tècniques de valoració energètica i acupuntura. A més de poder gaudir d’un contacte directe amb el pacient, aproximant-se al màxim a la pràctica professional, que podran desenvolupar un cop finalitzat el màster.

El període de preinscripció i matrícula del màster s’obrirà el proper 5 de juliol al Campus Docent, a la Secretaria d’estudiants en horari de 9 a 15 hores.

Sessions Informatives: dimecres 19 de setembre, a les 12h, i dissabte 29 de setembre, a les 12h.

Per conèixer més informació sobre el Màster en Valoració Energètica i Acupuntura consultar el tríptic informatiu.